Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Portal je namenjen podajanju informacij o bankah v Sloveniji, vrstah bančnih računov in bančnih kartic, depozitih, kreditih, varčevanju, obrestnih merah ter drugih novostih v bančništvu.

Na portalu so za obiskovalce zbrane vse pomembne in koristne informacije. Slednje temeljijo na izkušnjah piscev in javno pridobljenih informacijah.

Kljub temu, da se sodelavci na portalu trudimo zagotavljati strokovno, koristno in ažurno vsebino, so spremembe v bančno-finančnem sektorju hitre in nepredvidljive, zato ne moremo v realnem času v celoti zagotavljati ažurnost vseh podatkov in informacij objavljenih na portalu. Obiskovalcem zato svetujemo, da sami kontaktirajo posamezno banko in povprašajo o morebitnih spremembah.

Portal in avtorji niso in ne morejo biti odgovorni za kakršnekoli osebno ali premoženjsko škodo, nastalo zaradi upoštevanja nasvetov objavljenih na portalu.

Portal in njegova vsebina ne moreta nadomeščati strokovnih nasvetov bančnih uslužbencev.

12. 8. 2014

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani