Nova Ljubljanska banka Klik

Nova Ljubljanska banka Klik

nlb klik spletna banka online

Večina slovenskih bank svojim uporabnikom ponuja tudi spletne storitve, ki uporabniku omogočajo hitrejšo ter preprostejšo uporabo. Tako je tudi pri Novi Ljubljanski banki (v nadaljevanju: NLB), kjer imajo za vas pripravljeno spletno storitev Klik.

Preko te spletne storitve lahko opravljate večino bančnih storitev kar doma, v službi ali celo na prostem s pomočjo računalnika ali mobilnega telefona. Tako so vam bančne storitve na voljo 24 ur na dan, sedem dni na teden. Posledično tudi prihranite vaš čas, saj niso več potrebni obiski poslovalnic, prav tako pa so tudi stroški nižji kot na bančnem okencu.

NLB vam ponuja dve različici za eno ceno, in sicer si lahko zagotovite dostop do storitev s spletno ter mobilno različico. Za tiste, ki ste mogoče malo skeptični glede varnosti pri spletnem poslovanju, vam v NLB zagotavljajo, da so za le-to poskrbeli z najsodobnejšimi spletnimi tehnologijami.

Če ste se torej odločili, da bi si bančne storitve približali in poenostavili z aplikacijo Klik, si morate najprej zagotoviti osebni račun v NLB, elektronski naslov ter osebni ali tablični računalnik z dostopom do interneta. NLB Klik lahko naročite v najbližji poslovalnici ali pa kar preko spletnega obrazca. Potrebovali boste tudi kvalificirano digitalno potrdilo (KDP) – certifikat AC NLB ali mobilno aplikacijo Klikin z aktiviranim generatorjem OTP. Poleg tega vam v NLB priporočajo, da uporabljate najnovejše različice spletnih brskalnikov, ki so skladni z vašim operacijskih sistemom.

Ob zagotovitvi certifikata ali OTP vam NLB Klik ponuja veliko število storitev, in sicer lahko pregledujete stanje in promet na vašem računu, pa tudi na računih, za katere ste morda pooblaščeni. Prav tako so vam na voljo tudi mesečni izpiski na spletu. Preko Klika lahko plačujete, prenašate sredstva med računa ali oddate naročila plačil v tuji valuti. Če imate certifikat, lahko prejemate, plačujete in naročate tudi e-račune.

Poleg tega lahko sklenete depozite, varčevanja, preverite stanje na vaših varčevalnih računih, stanje vezanih depozitov in kreditov. Uporabniki s certifikatom lahko tudi plačujete v spletnih trgovinah. Prav tako lahko odpirate, spreminjate ali celo ukinete trajne naloge, trgujete z vrednostnimi papirji na Ljubljanski borzi. Če se odločite za dvig večjih zneskov gotovine, ga lahko naročite preko Klika. Skratka, večina bančnih storitev vam je sedaj dostopna praktično iz vašega naslonjača.

Kot že rečeno, si lahko zagotovite tudi dostop do mobilne banke mKlik, ki je različica za uporabo na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih. Tudi pri tej različici potrebujete dostop do interneta, edina omejitev je zmanjšana količina podatkov, ki se prenaša ob uporabi, pri tem pa vseeno nastajajo tudi stroški, ki so odvisni od tarife mobilnega operaterja. O le-teh je najbolje, da se pred uporabo pozanimate pri vašem mobilnem ponudniku in upoštevate njegova obvestila.

Če so vas prednosti spletne ali mobilne aplikacije prepričale, stopite do najbližje poslovalnice NLB, kjer vam bojo zaposleni postregli še z vsemi dodatnimi informacijami, da boste zares zadovoljni z njihovimi storitvami.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani