Študentski račun pri Abanki

Študentski račun pri Abanki

studentski racun abanka

Pri Abanki lahko študentje in dijaki, stari od 15 do vključno 26 let, odprejo osebni račun Akeš, ki je namenjen za vsakodnevno elektronsko ali klasično poslovanje doma in v tujini. To je tržna podznamka za mlade, s katero želi Abanka približati finančni svet mladim na razumljiv in uporaben način. Mlade izobražuje o financah in jim podaja uporabne finančne nasvete, s sklenitvijo tega računa pa pridobijo še številne druge ugodnosti in storitve.

Največja prednost Akeš računa je, da je vodenje le-tega brezplačno, pa tudi uporaba spletne banke Abanet ter mobilne banke Abamobi je brez pristopnine in mesečne uporabnine, kar vodenje financ poceni in poenostavi.

Prav tako lahko brez izdajnih stroškov in letne članarine študentje in dijaki pridobijp debetno kartico Visa Electron, s katero lahko plačuješ na spletu. Višina rednega limita je odvisna od letnika, ki ga uporabnik storitev obiskuje, lahko pa pridobi tudi izredni limit do višine 420 €, če njegove potrebe občasno presežejo mesečni priliv. S tem osebnim računom lahko uporabniki ugodneje najamejo tudi študentski kredit in brezplačno uporabljajo storitev Abacent. S študentskim računom Akeš si lahko študentje in dijaki zagotovijo tudi ugodnejše premije turističnega zavarovanja.

Za plačevanje in dviganje denarja doma in v tujini (na vseh mestih z znakom Maestro) ter za nakupovanje prek spleta (na vseh spletnih mestih z oznako Maestro in MasterCardSecureCode) z Akešem uporabniki le-tega pridobijo debetno kartico BA Maestro. Kadarkoli pa lahko preverijo svoje finančno stanje s poslanim SMS sporočilom preko mobilne storitve Abasms.

Z osebnim računom Akeš imajo uporabniki torej popoln nadzor nad vsemi transakcijami, enostavno lahko plačujejo na spletu, si rezervirajo letalske karte in druge prevoze po tujini, varčujejo, pridobijo kredite ipd.

Pri Abanki ponujajo tudi zanimivo storitev Oblikuj si kartico!, ki je na voljo vsem uporabnikom Akeša. S to si lahko po svoje oblikujejo debetni kartici BA Maestro in Visa Electron in si na tak način še popestrijo bančno poslovanje.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani