Študentski račun pri Hypo Banki

Študentski račun pri Hypo Banki

študentski račun hypo banka

Študentski račun je namenjen vsem dijakom in študentom. Ima številne prednosti, glavna pa je ta, da je vodenje računov brezplačno, prav tako pa je brezplačna tudi uporaba bankomatov Hypo banke po Sloveniji. Če želite, si lahko na preprost in enostaven način uredite plačevanje s trajnimi nalogi ali direktnimi bremenitvami, vsak mesec enkrat pa boste prejeli izpisek o stanju in prometu na računu.

Kot dodatno storitev vam Hypo banka ponuja tudi priključitev elektronske banke HYPOnet, katera je enostavna za uporabo in kjer lahko ceneje in brez čakalnih vrst opravite vse bančne storitve. Poskrbljeno pa je tudi za varnost poslovanja preko spleta, in sicer z zavarovanjem imetnika kartice ter z obveščanjem preko SMS-sporočil o stanju in vseh spremembah na računu (plačila, prilivi, …). Tako lahko hitro ugotovite, če slučajno pride do izkoriščanja vašega računa.

Do študentskega računa lahko pridete na enostaven način – potrebno je poiskati najbližjo poslovalnico Hypo banke, s seboj pa nesti veljavni osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list), ki ga na banki potrebujejo za vašo identifikacijo, davčno številko ter potrdilo o vpisu, na katerem je razviden vpis na srednješolski, višješolski oziroma visokošolski, univerzitetni program.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani