Študentski račun pri NLB

Študentski račun pri NLB

Študentski račun nlb

Pri NLB nudijo študentom možnost odprtja NLB študentskega računa. Ta račun je namenjen osebam s statusom študenta ter polnoletnim dijakom s stalnim bivališčem v Sloveniji. Imetniki NLB računa prejmejo mednarodno brezstično kartico BA Maestro, ki omogoča plačevanje in dvig na bankomatih tako doma kot v tujini.

Študentski račun prinaša določene prednosti v primerjavi s klasičnimi računi, saj je narejen po meri za mlade, ki imajo študentski status. Glavne prednosti tega računa so predvsem: brezplačno vodenje računa, večvaluten račun, informacije o stanju na računu, ki jih lahko pridobimo prek SMS sporočil ali avtomastkega odzivnika, možnost izrednega limita in uporabe čekov, pridobitev plačilnih in posojilnih kartic itd. NLB trenutno omogoča imetnikom tega računa dnevni dvig denarja v višini 450 €  ter limit 210 € za študente tretjih letnikov, 260 eur za študente četrtih ali višjih letnikov in 340 eur za absolvente in podiplomske študente. Poleg tega omogočajo pri banki oblikovanje svoje kartice po meri. Pri NLB so študentski račun razširili v študentski paket, ki nudi še dodatne ugodnosti imetnikom teh računov.

NLB študentski račun študentom in dijakom omogoča še možnost spletnega nakupovanja, uporabo NLB Klika ali mKlika, tako da lahko uporabniki kjer koli in kadar koli dostopajo do svojega računa, uporabo mobilne aplikacije Klikin, s katero lahko do NLB Klika in mKlika dostopamo s poljubne naprave, uporabo storitve NLB Plus za avtomatičen prenos denarnih sredstev na varčevalni račun, kjer so višje obresti in še marsikaj drugega. Oglasite se v najbližji NLB poslovalnici in preverite ugodnosti študentskega računa.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani